WALNE ZGROMADZENIE DELEGATÓW PZHIPBM

Delegaci Polskiego Związku Hodowców i Producentów Bydła Mięsnego

Uprzejmie zapraszam Państwa na Walne Zgromadzenie Delegatów PZHiPBM, które odbędzie się 20 kwietnia 2018 roku, o godz. 11.00, w sali nr 103 Instytutu Technologiczno – Przyrodniczego przy ul. Rakowieckiej 32 w Warszawie.

Porządek obrad:

  1. Otwarcie Zgromadzenia, powitanie Delegatów Związku – Jacek Zarzecki Prezes Zarządu.
  2. Wybór Przewodniczącego i Sekretarza Walnego Zgromadzenia.
  3. Wybór Komisji:
  • Mandatowo – Skrutacyjnej,
  • Uchwał i Wniosków.
  1. Sprawozdanie Komisji Mandatowo – Skrutacyjnej o ważności i prawomocności Zgromadzenia.
  2. Podjęcie uchwały w sprawie przyjęcia regulaminu obrad Walnego Zgromadzenia Delegatów PZHiPBM.
  3. Zatwierdzenie porządku obrad Walnego Zgromadzenia Delegatów.
  4. Przyjęcie protokołu z poprzedniego Walnego Zgromadzenia Delegatów.
  5. Sprawozdanie z działalności Zarządu – Jacek Zarzecki Prezes Zarządu.
  6. Sprawozdanie finansowe za rok 2017 – Jacek Zarzecki Prezes Zarządu.
  7. Sprawozdanie Komisji Rewizyjnej – Marian Pankowski Przewodniczący Komisji Rewizyjnej.
  8. Dyskusja.
  9. Podjęcie uchwały w sprawie:
  • zatwierdzenia sprawozdania finansowego za rok 2017 i podjęcie uchwały w sprawie wyniku finansowego,
  • wyboru wzoru sprawozdania finansowego,
  • udzielenia absolutorium członkom Zarządu z wykonywania przez nich obowiązków w 2017 r.,
  • udzielenia absolutorium Komisji Rewizyjnej z wykonywania obowiązków w 2017r.,
  • wyboru Prezesa,
  • wyboru Członków Zarządu,
  • wyboru Komisji Rewizyjnej,
  • zmiany do Statutu.
  1. Przedstawienie przez Komisję zgłoszonych uchwał i wniosków.
  2. Dyskusja
  3. Zamknięcie Walnego Zgromadzenia Delegatów.

Protokół z poprzedniego Walnego Zgromadzenia Delegatów PZHiPBM będzie dostępny na godzinę przed rozpoczęciem obrad, przed salą obrad.

Projekt Regulaminu obrad Walnego Zgromadzenia Delegatów PZHiPBM będzie dostępny na stronie internetowej Związku www.bydlo.com.pl

Z poważaniem,

Prezes Polskiego Związku Hodowców i Producentów Bydła Mięsnego

Regulamin_obrad

Regulamin_obrad

Notowania rynkowe

zobacz starsze

Partnerzy